Over Nett Mediation

Ben je nieuwsgierig geworden of ik wat voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Annette Mediator Castricum

Wie ben ik

Het is al jaren geleden maar ik kan het mij nog als de dag van gisteren herinneren. De scheiding van mijn ouders en de verhuizing die daarop volgde met mijn moeder en broers. Daar zaten we dan. Ik begreep er niks van. Ik was zes jaar oud zag mijn vader amper en voelde het verdriet van mijn moeder. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode. Nu, jaren later, heb ik besloten om deze ervaring in te zetten voor de scheidende partners van nu. Ik zal alles doen wat in mijn macht ligt om jullie zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze emotionele periode.

Nadat ik mijn besluit had genomen om de opleiding tot mediator te gaan volgen had ik een doel voor ogen. Ik wilde dit werk doen als zelfstandige op de Oude Parklaan in Castricum. Waarom? Het gebouw en de omgeving zijn fantastisch. Hoe fijn zou het zijn als je gesprekken buiten in de natuur zou kunnen organiseren. Het is gelukt! Ik heb een eigen werkkamer en we kunnen lekker naar buiten. Naar het bos of het strand, of blijf je liever binnen, jullie mogen het zeggen.

Kan ik wat voor jou betekenen?

Naast ondernemer ben ik ook partner van een fijne vent en moeder van een tweeling . Ik hou van gezelligheid,  Australië, skiën, chocolade en voor mijn camper zitten met uitzicht op zee.  Daarnaast kan ik mijzelf verliezen in een goed boek.

Ben je nieuwsgierig geworden of ik wat voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kijk uit naar jullie komst!

Annette Lenderink