1. Home
  2.  » Ruzie

Ruzie met je moeder ouders of beste vriend of vriendin?

Ruzie met je moeder?

Ruzie met je ouders?

Ruzie met je beste vriend of vriendin?

Er is misschien een oplossing

Heb jij ruzie met je moeder, ouders of bijvoorbeeld beste vriendin, maar kom je er niet samen uit? Dit komt niet alleen bij jou voor en er is misschien wel een oplossing. Soms gaat het over grote onderwerpen maar veel vaker is het een opeenstapeling van kleine onbenullige voorvallen. Familie heb je niet voor het uitkiezen zoals vrienden en kennissen en zonder beste vriend of vriendin kan niemand.

Ruzie ontstaat vaak door onbegrip, elkaar niet werkelijk zien en niet goed naar elkaar luisteren. Anders dan bij kennissen ben je levenslang met elkaar verbonden, daarom is het zo ongemakkelijk als je door ruzie elkaar niet meer kunt zien.

Door met elkaar bij mij aan tafel jullie onderwerpen in alle vertrouwelijkheid te bespreken ontstaat er een opening om samen naar de oplossing te zoeken.  Stel je voor hoe fijn het zal zijn als je weer met elkaar in gesprek bent!

Wil jij weer door één deur kunnen met jouw moeder ouders of beste vriendin of wil jij juist voorkomen dat de bom barst? Het leven is veel te mooi om in deze situatie te blijven zitten, maak daarom een vrijblijvende afspraak. Dan kijken wij of ik wat voor jullie kan betekenen.