Mediator Broek op Langedijk

NettMediation, jullie mediator in Broek op Langedijk

Annette Mediator Castricum

Een hart voor harmonie

Bij NettMediation, staat jullie welzijn centraal. Ik geloof in het vinden van oplossingen die het beste zijn voor alle betrokkenen, met speciale aandacht voor het minimaliseren van conflicten en emotionele schade. Mijn missie is om mensen te ondersteunen met empathie en deskundigheid, als mediator in Broek op Langedijk.

Jouw partner in mediation

Als oprichter van NettMediation, bied ik, Annette Lenderink, professionele mediation in Noord-Holland en omliggende regio’s zoals Castricum, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Hoorn, Heerhugowaard en de Zaanstreek. Mijn expertise in zowel relatie- als scheidingsmediation stelt mij in staat om u effectief te begeleiden door uitdagende periodes. Of het nu gaat om relatie uitdagingen of het moeilijke besluit om te scheiden.

"Bij mediation gaat het er niet om wie er juridisch gelijk heeft maar tot welke oplossing jullie samen kunnen komen. Daarom is mediation zo succesvol!"

Wist je dat:

 • Samenwoners net zoveel zaken moeten regelen als gehuwden en geregistreerd partners als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn?
 • De woorden “in overleg” welke vaak gebruikt worden in een ouderschapsplan, tot onnodig veel discussie leiden bij de zorg voor jullie kinderen?
 • Jullie afspraken kunnen maken over de hoogte van de kinderalimentatie binnen de gestelde wettelijke kaders?
 • Dit ook geldt voor de duur en hoogte van de partneralimentatie?
 • Jullie mogelijk fiscaal voordeel kunnen behalen als jullie kiezen voor co-ouderschap?

Relatie mediator Broek op Langedijk: Een nieuwe kans voor jullie relatie

Elk conflict kan worden gezien als een kans voor groei en verbetering. Relatiemediation ondersteunt stellen die worstelen met hun relatie, maar nog niet klaar zijn om op te geven. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving om te werken aan communicatie, het oplossen van conflicten, en het herontdekken van de band die jullie samenbracht. Op neutraal terrein bied ik de ruimte om openlijk te communiceren over wat u dwarszit. Deze benadering kan niet alleen bestaande relaties redden, maar ook helpen bij het vreedzaam en respectvol afronden van relaties.

Scheidingsmediation: respectvol uit elkaar gaan

Wanneer scheiding de enige oplossing lijkt, biedt NettMediation een traject van scheidingsmediation dat gericht is op een respectvolle en eerlijke afhandeling. Ik begrijp dat dit een emotioneel en complex proces is. Daarom richten ik mij op het vinden van een balans tussen de behoeften van beide partijen, met speciale aandacht voor de impact op kinderen. In mijn scheidingsmediation traject ligt de focus op het bereiken van een oplossing waar jullie beiden achter kunnen staan. Mijn aanpak omvat het helpen bij het opstellen van een eerlijke verdeling van bezittingen, het coördineren van het ouderschapsplan en het bieden van ondersteuning bij de emotionele uitdagingen van het uit elkaar gaan.

Met NettMediation kies je voor een pad van waardigheid en respect naar een nieuwe start.
Als jullie mediator faciliteer ik het proces van scheiding op een manier die eerlijk en respectvol is voor alle betrokkenen. Mijn rol omvat:

 • Het helpen opstellen van een ouderschapsplan.
 • Het berekenen van onderhoudsverplichtingen.
 • Het bespreken van de vermogensverdeling.
 • Het opstellen van het echtscheidingsconvenant.
 • Zorgen voor de inschakeling van een advocaat voor de formele echtscheidingsaanvraag bij de rechtbank.

De voordelen van onze benadering

Kiezen voor NettMediation als jouw mediator, betekent meer dan alleen professionele begeleiding; het is een keuze voor een vreedzame, respectvolle toekomst. Onze aanpak is gebaseerd op:

 

 • Minder weerstand, meer harmonie: Wij moedigen open communicatie en wederzijds begrip aan, wat leidt tot minder conflicten en een meer harmonieuze oplossing, of het nu gaat om het redden van uw relatie of het respectvol afronden ervan.
 • Constructieve oplossingen: Onze expertise ligt in het vinden van creatieve, billijke oplossingen die rekening houden met ieders behoeften, met als doel een duurzame en bevredigende overeenkomst te bereiken.
 • Emotionele ondersteuning en persoonlijke groei: Wij begrijpen de emotionele uitdagingen die gepaard gaan met relatieproblemen en scheidingen. Onze begeleiding helpt niet alleen bij het navigeren door deze moeilijke tijden, maar ook bij het bevorderen van persoonlijke groei en veerkracht.
 • Kosten en proces: We bieden een heldere, vooraf vastgestelde tariefstructuur, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast zullen kosten lager uitvallen dan bij een juridische procedure omdat je de kosten deelt en het proces minder lang duurt.
 • Efficiënt en effectief proces: Ons proces is erop gericht om tijd en middelen te besparen, terwijl we streven naar de best mogelijke uitkomst.
 • Aangepaste diensten: We begrijpen dat elke situatie uniek is. Onze diensten zijn flexibel en aangepast aan uw specifieke behoeften en omstandigheden.

Enkele belangrijke voorwaarden van mediation:

 • De belangrijkste voorwaarde om een mediation te starten is dat je deelneemt op vrijwillige basis.
 • Een tweede belangrijke voorwaarde is dat jullie bereidt zijn om samen naar een oplossing te zoeken.
 • Daarnaast is het belangrijk dat er onderling vertrouwen bestaat.

Betrouwbare bronnen en informatie omtrent mediator 

NettMediation gelooft in de kracht van informatie en voorlichting. Duidelijke antwoorden op veelgestelde vragen om jullie te helpen een goed geïnformeerde beslissing te kunnen nemen. En praktische adviezen die kunnen helpen bij het navigeren door de uitdagingen van relatieproblemen en scheidingen.

Ben je nieuwsgierig of ik wat voor jullie kan betekenen, als mediator? Aarzel niet en neem contact met mij op. Wij kunnen dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Jullie welzijn en harmonie, mijn missie!

P.S. Weet je dat je voor of na de mediation vanuit mijn praktijk direct het bos- en duingebied in kan lopen om je hoofd even leeg te maken?
Dit zorgt bij veel van mijn cliënten voor een extra rustmoment in deze zware periode.