Wat zijn de kosten van mediation

Het kennismakingsgesprek is gratis. Tijdens dit gesprek leg ik uit wat mediation voor jullie kan betekenen. Als jullie besluiten om samen met mij de mediation te starten maken wij een vervolgafspraak. Ik werk met een uurtarief en pakketprijzen. Het uurtarief is € 165,-  en de pakketprijzen vind je hieronder. Wij kijken samen wat het beste bij jullie past. De kosten mogen naar eigen inzicht verdeeld worden.

Naast de kosten van de mediation zijn er ook nog kosten voor bijvoorbeeld een advocaat, notaris, hypotheekadviseur, taxateur en de verschillende uittreksels uit de Basis Registratie Personen.

 

"

Rechtsbijstandverzekering

Hebben jullie een rechtsbijstandverzekering? Check dan de voorwaarden, want er zijn verzekeringen die mediation vergoeden.

Hoe vertellen we het de kinderen

Volg een korte cursus bij Tamara Kerssens Coaching:

Tijdens een coachingssessie van ongeveer 2,5 uur leer je hoe je de kinderen kunt vertellen dat jullie gaan scheiden en hoe je de kinderen daarbij ondersteunt. Afgestemd op hun leeftijd. Daarnaast leer je hoe je het ouderschap goed vorm kunt geven. We maken gebruik van een werkboek. Deze coachingssessie kan je alleen of samen met de andere ouder volgen. Na twee weken hebben we nog even telefonisch contact. De prijs is gebaseerd op een coachingssessie ongeacht of deze door 1 of 2 ouders gevolgd wordt!

Hulp voor de kinderen

Villa Pinedo

Volg de “Online training voor alle gescheiden ouders” van Villa Pinedo

Wil jij leren hoe je pijn als gevolg van de scheiding voor jullie kind kan beperken? Dat kan met behulp van deze training die bestaat uit 6 modules:

Het Gesprek, Veranderingen, Communicatie, Loyaliteit, Nieuwe Partners en Rechten. Ik raad je aan de hele training te volgen. De modules zijn ook los te bestellen. Je kunt de training thuis volgen, op je eigen tempo.