NettMediation kosten
  1. Home
  2.  » Kosten

Wat zijn de kosten van scheidingsmediation

Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens dit gesprek leg ik onder andere uit wat mediation voor jullie kan betekenen, maar krijgen jullie ook de tijd om vragen te stellen. Daarna kunnen jullie besluiten om samen met mij de mediation te starten.

Ik werk met een uurtarief van € 165,- en pakketprijzen, waardoor je zelf kan kiezen wat goed bij jouw situatie past. De pakketprijzen vind je hieronder.  De kosten mogen naar eigen inzicht verdeeld worden. Naast de kosten van de scheidingsmediator zijn er ook nog kosten voor bijvoorbeeld een advocaat, notaris, hypotheekadviseur, taxateur en de verschillende uittreksels. Deze extra kosten zijn niet bij de mediationkosten inbegrepen.

 

"

Rechtsbijstandverzekering

Hebben jullie een rechtsbijstandverzekering? Check dan de voorwaarden, want er zijn verzekeringen die de kosten van een scheidingsmediator vergoeden.

Overzicht pakketprijzen

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van de te kiezen pakketten A en B zodat je goed kunt bepalen wat in jouw situatie de kosten van scheidingsmediation zijn.

Uurtarief en voorwaarden bij scheidingsmediation